Cure Futurum

Academie

DE NEDERLANDSE CILIOPATHIE VERENIGING 30 jarige ervaring met carotenoiden

De ACADEMIE voor CILIOPATHIE is een academie voor CILIOTHERAPEUTEN.
Het zijn van ciliotherapeut eist een minimumleeftijd van 21 jaar en er is geen maximum leeftijd.

Curefuturum: De Academie voor Ciliopathie Therapie. Wordt ciliotherapeut, een gerenommeerd beroep met een officiële Engelse vertaling uit de meeste landen van de wereld: Ciliotherapist.


Bijna alle landen hebben een Ciliopathie Vereniging. Nederland nu ook. Maar Nederland, Bulgarije en Roemenië hebben het verzoek uit de rest van de wereld om een Ciliopathie Vereniging op te richten eigenlijk naast zich neer gelegd. Hun overheden lieten de farmacie eerst prevaleren. Maar de farmacie is op dit moment patent op allerlei carotenoiden aan het leggen. Daarom hebben wij de Nederlandse Ciliopathie Vereniging opgericht, met onze 30 jarige ervaring in carotenoid supplementatie. Gelukkig zijn er 700 carotenoiden en mag er op supplementen geen patent liggen. Bij ons goede initiatief hoort nu een mooie beroepsopleiding tot Ciliotherapeut/ Ciliotherapeute.

Het doel van de academie voor ciliotherapeuten

Het doel van de Academie voor Ciliopathie Therapie is zuiver humanitair. Humanitair niet in de zin van humaniteiten, het synoniemwoord voor geesteswetenschappen, maar een praktische opzet om meer mensen met allerlei uiteenlopende ziektes, zowel acuut als chronisch, beter te kunnen genezen. Steeds meer mensen raken de weg kwijt tussen de vele reguliere artsen en specialisten. De Nederlandse reguliere geneeskunde bestaat 80 jaar. In de periode voor 80 jaar werden mensen ook genezen, maar niet door ''medicijnenleer''.

Ciliopathie Therapie geneest mensen, die in de reguliere geneeskunde nu stuklopen. Dat is logisch want het wereldwijde research heeft allang hele andere verklaringen uitgevonden. Deze uitvindingen moeten allen nog wereldkundig gemaakt worden. In medische publicaties kan alles rond cilia na goedgekeurd onderzoek worden opgezocht. Wie had ooit kunnen weten dat het Internationale Research zou uitkomen op een geheel nieuwe geneesvisie? Het onderwijs in de reguliere en de complementaire geneeskunde kan niet meer om de nanometertechniek en golflengte scans heen. Dat moet ook niet. We moeten ciliopathie integreren in zowel de reguliere als de alternatieve zorg. Wat wetenschappers, artsen en specialisten tegenwoordig met hun geavanceerde apparatuur zien kan nooit meer ongedaan worden gemaakt. Het ''klein kijken naar kleiner dan moleculen'' heeft de toekomst. Niemand kan de geneeskunde met kleine moleculen nog tegenhouden.

De reguliere geneeskunst komt onvermijdelijk uit op ciliotherapie

Rudolf Steiner had maar één bedrijf: hij richtte de enige officiële medische school in die tijd op, die ''Curefuturum'' heette. Nu is er de Academie voor geneeskunde in ciliopathie gelinked aan dit "Curefuturum''. Deze hogeschool doceert de hedendaagse wetenschappelijk onderbouwde complementaire geneeskunde en de hedendaagse wetenschappelijk onderbouwde reguliere geneeskunde. Deze academie is de brug. Een brug waarover al heel lang research specialisten met bewijsmateriaal onder hun arm lopen. De geneeswijze van de toekomst is geen uitsluitend biochemische meer. Het oprichten van de unieke opleiding op basis van het wetenschappelijk research van nu en de toekomst is één van de belangrijkste stappen van de laatste tijd. Door bekende researchers, zoals Ronald Roepman, hoogleraar Moleculaire biologie van ciliopathieën, wordt de geschiedenis van de geneeskunde veranderd. Op universiteiten weten ze het, in heel de wereld weten ze het en de academie in Gouda doet er wat aan: aan de mogelijkheid om ciliotherapeut te worden.

Theorievakken zijn:
- Cilia evolutie.
- Cilia verenigingen en farmacie.
- Carotenoid medicatie.
- Cilia structuur, vorm en voeding.
- Cilia celdeling.
- Ciliopathieën.
- Carotenoïden en processen.
- Cilia metabolisme.
- Medicijnen en vitamines.
- Cilia DNA pathologie.
- Afweer T-cellen (pulvinar).
- Cilia receptor chromosomen.

Een ciliotherapeut kan o.a. in de volgende vakken examen afleggen

Praktijkvakken zijn:
- Nanometer methodes en scantechnieken
- Cilia meten.
- Testen Ciliopathie
- Refractie/ reflexie fotoreceptoren.
- Pupil en Iris leren.
- Cilia diagnoses.
- Gehoor/ beeldvermogen met hersencommunicatie.
- Lichttherapie.
- Macula meten.
- Spierziekten/ auto-immuunziekten testen.
- Cilia biomarkers aantonen.
- Polarisatie opmeten.

Daarnaast worden nog ondersteunende vakken gegeven om zich zelfstandig als ciliotherapeut te kunnen vestigen.

Aanmelden


De vakken zijn allen onderbouwd met goedgekeurd internationaal wetenschappelijk research. Het lesmateriaal is duidelijk, helder in het Nederlands opgesteld. De achterliggende bewezen theorieën zijn te achterhalen op aan te geven social media plekken.

Volg de 2 jarige beroepsopleiding tot ciliotherapeut

De gehele opleiding incl. lesmateriaal kost nog geen duizend euro.

Voor informatie bel 0031620091896/ 0620091896.

Meldt u nu aan voor het volgend schooljaar na de zomervakantie in 2018.