Cure Futurum

Behandelingen

DE NEDERLANDSE CILIOPATHIE VERENIGING 30 jarige ervaring met carotenoiden


Energetische therapie De lichaams showplaat toont:

ZINGEVINGSTHERAPIE


Gave
Inzicht in de fenomenologie van bijzondere religieuze ervaringen. Perceptie hebben van metafysische thema’s in elke religie. Transcendentiële (spirituele) oriëntatie. Aanwenden wat op het goede gericht is en het overige afwenden

Kennis

ZINGEVINGSTHERAPIE

Energetische therapie


Deze natuurgeneeskundige heeft vanuit de onderrug een zenuwbaanproces doorgemaakt Het zenuwstelsel heeft zich in harmonie moeten wringen. Polarisaties zijn in 30 jaar geneutraliseerd, alle onvolkomenheden in de geest zijn geintegreerd. Uit de muis van de handen is acuut genezend vermogen ontstaan. Hier is een concentratie van zenuwbanen; een kleinere zit onder de voet Het knooppunt heeft een acuut helend vermogen door de handen heen ontwikkeld. Dit uit zich door verkleuring van de handpalmen bij het aanwenden van energie De ruggengraat wordt in de hand door de muis vertegenwoordigd.

Kennis Afgestudeerd in 4 1/2 jaar in: Theorie energetische geneeswijze etc.

NEUROFEEDBACK


Gave
Aanvoelen van de tekortkomingen van de wet van "reductionistische parsimonie"
Verder en meer zien dan: 'Wat klinisch blijkt is wat pathologisch gevonden wordt'

Achter de reguliere aanname "maximale parsimoni"  kunnen kijken. Maximale parsimonie veronderstelt een minimum aan evolutionaire veranderingen. Deze neurofeedbacktherapeut draagt de evolutie in zijn geheel met zich mee daardoor bevattelijk voor netwerkgeneeskunde: moleculaire en fenotypische besef van proteïne interactie netwerken, metabolische netwerken, regulatie door transcriptie netwerken, RNA m.b.t. plasticiteit netwerken.
Een algoritme bepaalt de flow van een prioriteitspad, de meest afgelegde paden tonen een patroon van ziekteherkenning door de eeuwen heen.

Kennis

USA cursussen: