Cure Futurum

Ciliamindfulness

DE NEDERLANDSE CILIOPATHIE VERENIGING 30 jarige ervaring met carotenoiden

TER KENNISNAME EEN GRATIS CURSUS CILIAMINDFULNESS 2019

DE OUDE CONVENTIONELE MINDFULNESS IS INMIDDELS ACHTERHAALD
Onze inmiddels ingeburgerde mindfulness is een volwaardig lid van de complementaire geneeskunde. Een cursus aandachttraining mindfulness van een coach die er een jarenlange speciale mindfulness studie is van waarde voor velen die de aandachttraining ondergaan. De studie mindfulnessdocent(e) is uitsluitend toegankelijk voor mensen met een specifieke rustgevende CV. Met ook maar één Sales job erop komt men niet op die school terecht. Docenten moeten minstens een paar dagen achter elkaar in een klooster of soortgelijke meditatie-oorden hebben doorgebracht om nog eens een extra grote portie hiervan te kunnen doorstaan in de mindfulnessstudie. Doorverwezen krijgt iedereen dus een apathische leerkracht voor zich en zie dan maar eens niet in slaap te vallen, als je toch al moe bent. Terwijl je juist moet leren aanwezig blijven bij alles wat je doet en ervaart. We handelen automatisch zonder dat we ons dit realiseren. Soms vinden we deze automatische piloot, maar het kan ook beangstigend zijn. De van oorsprong Jon Kabat-Zinn mindfulness methode is er om deze angst creërende ingesleten patronen losbreken. Je wordt geconfronteerd met wat er nu is, zelfs als dat onplezierig, onprettig, pijnlijk en angstig is. De kreten "hou vol" en "oefenen, oefenen en nog eens oefenen" zijn niet van de lucht


EEN DOOR DE REGULIERE GENEESKUNST GEACCEPTEERDE THERAPIE
Het grote voordeel van mindfulness is de acceptatie door de arts die er de patiënt tijdens de duur van zijn behandeling rustig van ziet worden. Ook de reguliere arts ziet mindfulness als een school oefening met veel huiswerk. Verwezen naar de cursus moet je een portie geduld hebben en je realiseren dat je de voordelen pas (veel) later kunt ervaren. De arts prefereert een basiscursus van 8 weken. Het huiswerk moet minstens een uur per dag alle dagen worden volgehouden. Hij vraagt dat je luistert naar de oefeningen, lichaamswerk doet enz. Artsen begrijpen dat het moeilijk is om zoveel tijd vrij te maken voor iets nieuws, want zij weten als geen ander hoe druk te mens is in het dagelijks leven. Als er dan ook nog eens de druk van "presteren’ bij komt, zoals in yoga, kan het chaotisch in je hoofd worden. De arts benadrukt dan het niet perfect te hoeven doen. Maar voor de genezende kracht van bewustzijn is veel meer vereist dan werktuigelijk een recept of een stel aanwijzingen op te volgen. Geen enkel waarachtig leerproces verloopt zo. Alleen als je geest open en ontvankelijk is, kun je leren en zien en veranderen. Wanneer je bewustzijnsmeditaties gaat beoefenen zul je je met je hele wezen voor dit proces moeten inzetten. En dat betekent dat je altijd maar weer je aandacht aan slechte, zieke plekken moet geven 'om daar de spanning weg te halen’. Je haalt je ellende nog meer binnen en krijgt de opdracht het niet meteen te willen veranderen. Logisch dat er zoveel mensen afhaken na een cursus klassieke mindfulness.


WAAROM NIEUWE CILIAMINDFULNESS HELPT EN LANGDURIG AANHOUDT
Het leven met al zijn innerlijke obstakels moet ruimer en inzichtelijker worden. Als je het gevoel van ruimte creëert leer je je energie niet te verspillen, maar te gebruiken. En pas dán kan je je goed gaan concentreren. Hoe bereik je dan die diepe ontspanning en kun je deze laten aanhouden? Door i.p.v. het ‘door merg en been’ waarnemen de plekken in het lichaam aandacht te geven waar veel cilia aanwezig zijn. De cilia vormen de verbinding met die ruimte die je graag wilt ervaren, want cilia verwerken de golflengtes die om ons heen hangen op een biochemische manier. Je ademhaling gaat langs rijen cilia, evenals het eten. Maar overal zijn deze cilia in je DNA op genen en je RNA op pseudo-genen. Deze cilia kunnen je verbinden aan een breder perspectief van waaruit je de dingen direct anders kunt bekijken. Je kunt zelf je telomeren van je chromosomen verlengen. En toch hoef je, net als voor klassiek mindfulness alleen maar te liggen of in een gemakkelijke houding te zitten. Het conventionele mindfulness gaat om grote moleculen en ciliamindfulness traint de kleine moleculen in je lichaam. Deze andere invalshoek biedt een ruimer perspectief en leert je anders met je ervaringen om te gaan. De methode is zo wezenlijk anders dat je glimlach over al het nieuwe je kalm en vredig maakt. Je omgeving ervaren als strijken over je cilia geeft je een diep gevoel van rust. Cilia zitten overal in je lichaam en een volwaardig ciliotherapeut(e) weet precies waar ze het belangrijkst zijn. Je houding en je gezichtsuitdrukking zullen onmiddellijk verbeteren als je je eigen cilia leert kennen. Cilia breken negatieve gamma golflengtes af en zetten deze om in een kalm delta ritme. Met biochemie en scheikunde verklaard op scholen [in het buitenland en www.researchacademie.nl] en wetenschappelijk bewezen door duizenden internationale researchrapporten. De technische ciliamethode blijft langdurige werken want je hebt je eigen lichaamsprocessen verandert. Met een cursus ciliamindfulness van een maand kan je werkelijk je hoofd helder en koel houden i.t.t. de monniken en andere ‘geest’elijken die al hun hele leven mediteren zonder ooit uit dat hoofd te kunnen. Start de gratis maand nu. Tijdens de feestdagen werken we gewoon door dus meld je gelijk aan. Officiële ciliamindfulness coaches staan direct open op de researchacademie en bij curefuturum voor iedere aanvraag ciliamindfulness. Je privacy is er professioneel gewaarborgd. Deze aanbieding gaat uitsluitend om een maandcursus ciliamindfulness en heeft niks te maken met de andere faciliteiten van curefuturum of de researchacademie.


De ciliamindfulness wordt gegeven op verzoek bij u thuis. U kunt ciliamindfulness zelfs zachtjes wiegend ondergaan op golven van de Gouwe, in een unieke zeer ruime 3-verdiepingen woonark die in alle rust aan 4 kanten omgeven door water met een grote tuin en terras achter verder los ligt. De watervilla ligt in het centrum van GOUDA: Onder de Boompjes 104 2802 AX Gouda. Maar iedere locatie van de Researchacademie.nl in diverse steden door heel Nederland heeft een extra ruimte voor u en uw ciliamindfulness.

“Je hoeft niet goed te zijn.
Je hoeft niet op je knieën.
Honderden kilometers door de woestijn,
voort te kruipen, vol berouw.
Je hoeft alleen maar het zachte wezen van je lichaam
te laten liefhebben wat liefheeft.
Intussen draait de wereld door.
Intussen bewegen de zon en de heldere kristallen
van regendruppels zich voort over de landschappen,
over de grasvlaktes en de krachtige bomen,
de bergen en rivieren.
Intussen maken de wilde ganzen hoog in de heldere blauwe hemel
zich op om huiswaarts te keren.
Wie je ook bent, het doet er niet toe hoe eenzaam.
De wereld biedt zichzelf aan in je verbeelding,
spreekt tot je als de wilde ganzen, hard en opwindend,
keer op keer jouw plaats verkondigend
in de order der dingen.”
Mary Oliver ‘Dream Work’