Cure Futurum

Medicatie

DE NEDERLANDSE CILIOPATHIE VERENIGING 30 jarige ervaring met carotenoiden

Aanbieding: wij nodigen u uit voor een gratis vrijblijvend informatie gesprek over carotenoïd.

Wie zijn al door de Ciliopathie Vereniging genezen? Lees hieronder over de mensen, die u voorgingen. Referentie is uitsluitend op te vragen persoonlijk na toestemming van de patiënt.

* Carotenoïden of algen supplementen hebben geen enkele bijwerking.

De ciliopathie vereniging heeft veel ervaring opgedaan met welk supplement wel en wat niet werkt en weet ook waarom. Van alle algen en carotenoïden supplementen verstrekkers en algen kwekerijen krijgen wij te horen: "Ha, eindelijk een bedrijf dat er echt verstand van heeft!"

Mail uw eigen carotenoïd uitspraak [moet op waarheid berusten] of test naar info@curefuturum.nl en maak kans op een leuke prijs.

Voorbeeld gedane uitspraak: "Madonna leeft uitsluitend op een algendieet. Zij is niet op haar achterhoofd gevallen en blijft jong!"

Voorbeeld verzonden test: "Houd duim en wijsvinger van de minst dominantste hand in ringvorm. Denk aan een waarheidsgetrouwe stelling die een positieve gedachte oplevert. Duim en wijsvinger van de dominante hand kunnen deze ring nu niet verbreken. Denk aan een foute stelling die een vervelend gevoel geeft. Nu kunnen duim en wijsvinger van de dominante hand de ring verbreken. In beide gevallen is de cilia energie polair in balans.* Bij ieder ander effect zijn er reverserende cilia."

De Nederlandse Ciliopathie Vereniging voert zelf deze patiëntentesten: Vragentesten zoals o.a. ten behoeve van orthomoleculair advies. Diverse nageltesten om status= lengte van cilia uit de momentopname van nagelgroei te halen. Oog- en oortesten met geavanceerde apparatuur, om dikte van de fotoreceptor/trilhaar vast te stellen. Mond- en andere pigment testen. Calorische en stemvork oortesten om mate van nystagmus vast te stellen. Proeftesten met stikstof: het element N moet voldoende in de voedingsmoleculen voor cilia aanwezig zijn

Klik op de verschillende therapieën voor de juiste medicatie voor elke ciliopathie.

Selecteer een test:

> Energetische therapie
> Neuroscience
> Zingevingstherapie

ENERGETISCHE THERAPIE


Cilia zitten aan ELKE CEL in het menselijk lichaam. De wetenschap is er met nanometertechniek achter gekomen dat cilia de cel delen, dus ten grondslag liggen aan ons welzijn. De medische wereld is er met de vele scans achter, dat cilia 'waves' opvangen, welke bepalend zijn voor onze gezondheid.

De speciale anti "anti inflammabele" algen of carotenoïden hebben al vele patiënten in 2 weken van ontstekingsaandoeningen genezen tot acute longontsteking toe. In luchtwegen kunnen holtes verstopt raken en daardoor krijgt het epitheel weefsel defecte cilia. De door bepaald carotenoïd in enkele weken gezond gemaakte cilia werpen het mucus afval weer uit de bij- en voorhoofdsholtes. Behandeling door een KNO arts is daarna overbodig.

Huidaandoeningen verdwijnen door crèmes met alg of carotenoïden en bijbehorende supplementen behandeling. Vitamine A bleek al eerder tegen psoriasis te helpen, maar is slechts precursor: carotenoïd doet het eigenlijke werk. Vakkundige massages [diploma's sport-, ontspanningsmassage en energetisch therapeut] behoren tot de algbehandelingen van de Nederlandse Ciliopathie Vereniging.

Wist u dat uw tanden in pockets van epitheelweefsel met cilia liggen? Als mondcilia stuk zijn, krijgt u een slecht gebit. Als u èénmaal de carotenoïdtandpasta's gebruikt, die overigens mensen in landen als India altijd al gebruiken, krijgt u onmiddellijk een stralende lach. U weet, dat u nooit meer iets anders wilt dan kruidentandpasta met alg of carotenoïden. De geweldige ervaring van de vele gezonde ingrediënten is niet te vergelijken is met die van de gebruikelijke chemisch synthetische pasta's, die iedereen gebruikt. Niet alleen uw tandarts zal enthousiast zijn over uw gebit, problemen als tandpijn verdwijnen. Wij verhelpen tandartsangst. Angst voor de tandarts is nl. echt! Mensen met zwakke cilia verdragen de plaatselijke pijn niet. Ze kan verholpen worden met carotenoïd; speciaal geschikt voor kinderen.

Als kinderen en volwassenen veel farmaceutische medicijn hebben genomen, is een leverschoonmaak hard nodig. Met alg of carotenoïden worden de cilia in alle lichaams 'tubes' weer hersteld. Cilia ondergaan veel chemische processen. De biochemie is er internationaal volop mee bezig.

Bot- en wond Heelkunde kan nu zelfs met chronische verwondingen aangewend worden door alg of carotenoïden. Cilia genereren de celdeling. Hun microtubes zijn de mitose deling. Nieuwe cilia met voldoende carotenoïd migreren naar de wond en genezen haar. Daardoor wordt de Implicatie / Complicaties, die bijvoorbeeld zijn ontstaan na plastische chirurgie, verholpen. Correctieve Ingrepen raken steeds meer in zwang. Cilia voeding van het epitheelweefsel is dan hard nodig. Patiënten krijgen wetenschappelijk bewezen informatie over wat laserstraling bij hun gedaan heeft, want de Nederlandse Ciliopathie Vereniging weet alles over laser en golflengtes.

De kwaal Alopecia kan van binnenuit bewezen door extra carotenoïdvoeding voor cilia voor haar aangroei zorgen voor zowel mannen als vrouwen. In Amerika worden algen als een wonder beschouwd en in Nederland blijven we geloven in haarwortels inplanten. Maar na de implant moeten de cilia nog wel hersteld worden, anders is het resultaat niet blijvend. Daarom nodigen we uit voor een gratis adviesgesprek.

Allergieën, van hooikoorts tot voedselintolerantie, worden tegengegaan door gezonde cilia. Voor elke allergie is er een speciaal gericht carotenoïd nodig. Patiënten met verschillende allergiekennis breidt zich steeds meer uit bij de Nederlandse Ciliopathie Vereniging.

De Nederlandse Ciliopathie Vereniging heeft al talloze Acute Eliminaties van: Idiopathische Huisdierziekten op haar naam staan. Opgegeven dieren leven jaren langer. Mensen herkennen opeens het goede vertrouwde gedrag van hun huisdier weer na supplementie van carotenoïd. Het is allang bekend welke zoogdieren baat bij welke supplementen hebben. In Amerika schering en inslag heeft Dr. Mercola zich daar op deze markt gestort. De Amerikaanse supplementen zijn echter erg duur. Het kan veel goedkoper bij de Ciliopathie Vereniging. Een dierenarts is niet meer nodig. En uw huisarts zult u beslist minder te hoeven zien.

ZINGEVING


Over alle mentale disorders is nu internationaal goedgekeurd wetenschappelijk research verkrijgbaar, waarin wordt bevestigd dat zij door defecte cilia komen. Vele patiënten met psychische problemen, krijgen, met een supplementen behandeling van enkele maanden, positieve feedback van hun omgeving. De behandelde patiënten ervaren veel meer rust en zijn zelfs weer in staat om relaties op te bouwen.

Epilepsie wordt uitgebannen doordat de dopamine balans inwerking van cilia weer wordt hersteld door een onschuldige supplementen behandeling, welke door de hersenbarrière heengaat, van enkele maanden. Nu bekend is dat zelfs jongeren al epileptische aanvallen krijgen door defecte cilia. Dezelfde stofjes, die vaak inmiddels al op een gen zijn terecht gekomen, die epilepsie veroorzaken, worden als tekorten aangetoond in cilia. Bij wiegedoden werd gezien, dat de cilia aan zenuwcel uitlopers afwijkingen vertoonden. Nu rekenen medici Wiegedood tot vroege epileptische aanvallen. Patiënten met epilepsie blijven maar enkele maanden in de buurt van de Ciliopathie Vereniging om daarna nooit meer terug te hoeven komen.

Patiënten, die geen biochemie meer in het oog wilden ingespoten gekregen, gingen wel veel beter zien met een 3 maandelijkse behandeling door alg of carotenoïde supplementen en hadden de injecties in het oogziekenhuis niet eens meer nodig.

Synesthesie is het overdreven en daardoor storend kleuren zien, een kenmerk van defecte cilia. Cilia absorberen al onze input en verwerken deze. Bij een te grote input (en die wordt helaas in de tijd van nu steeds groter) raken de fotoreceptoren vol. Foto(n) receptoren zijn cilia Hypoacousis en Dyslexie zijn contouren die zich te scherp op de mens aftekenen door kapotte cilia. Cilia zijn alg of carotenoïden, daar raken patiënten al snel van doordrongen.

Bij slechthorenden werden een combinatie van klachten op gelost. Het moeilijke Ushercomplex kan met alg of carotenoïden worden uitgebannen. Oorsuizen verdwijnt al binnen een maand. De achterliggende wetenschappelijk onderbouwde theorie is zo interessant dat zelfs voorheen doven vanuit hun eigen vereniging patiënten met allerlei oorklachten enthousiasmeren voor alg of carotenoïden.

Evenwichtsproblemen vanuit diverse invalshoeken ontstaan kunnen op dezelfde manier worden opgelost, omdat de evenwichtsorgaan cilia in de gehoorgang weer gezond worden door het juiste carotenoïd. Patiënten voelen zich zeker, want één algen supplement inname werkt blijvend. De carotenoïden hoeven na één behandeling nooit meer voor dat doel geslikt te worden.

De cilia in het reukvermogen vormen het beste de diagnose of cilia elders in het lichaam gezond zijn. Bij het afnemen van de testen, die nooit belastend zijn, zeggen patiënten vaak dat ze dan pas beseffen toch altijd al een overbelast reukvermogen te hebben.

Fertiliteit en Premenstrueel syndroom is de epitheelstatus, een concentratie van cilia, van de vruchtbare mens. Carotenoïd voedt de vele cilia die nodig zijn voor vruchtbaarheid. Uit te korte of anderszins gemuteerde lengtes van cilia ter plekke vloeien alle denkbare vruchtbaarheidsproblemen. De kleinschaligheid van de Nederlandse Ciliopathie Vereniging waarborgt alle privacy.

Wie de term neurogenesis kent, mag daar tegenwoordig Cilia genesis van maken. Het brein wordt aangemaakt door cilia. Vanuit de hersenvochtkamers reizen cilia naar breinfuncties om daar door mitose nieuwe hersenen aan te maken. Cilia bepalen waar we goed in zijn. Zingeving patiënten gaan door onze kennis gevoel voor de juiste input krijgen.

Patiënten worden er moe van dat ze altijd maar op cholesterol worden gewezen, waardoor hun aderen zouden dichtslibben. De reguliere wetenschap ziet nu door licht of elektronenmicroscopie multivariabele stoffen, die slib veroorzaken en raakt steeds verder verwijderd van het cholesterolverhaal. Patiënten worden behoedzaam voor medicatie van de huisarts. Zij gingen liever aderaandoeningen te lijf met carotenoïdvoeding voor cilia. Endotheel, de binnenbekleding van aderen, bestaat uit cilia.

NEUROSCIENCE


ALS, MS en Fibromyalgie zijn wellicht grote woorden, maar daden van patiënten die gerichte alg of carotenoïden namen door supplementen en/ of uit voeding heeft de Ciliopathie Vereniging al met succes kunnen tekenen. Daden, die leidden tot genezing van deze spierziektes. Cilia zijn weefselgenezers. Al deze vreselijke ziektes zijn in beginsel gedegenereerd spierweefsel door defecte cilia. Gezonde Celdeling in het hele lichaam komt door een goede cilia constructie. Voor celdeling wordt in iedere cel een spoel uiteen getrokken door microtubes. Aan het uiteinde, aan de celwand, ontstaat uit die microtubes een cilium. Een gezond cilium herkennen wij aan een doorsnede patroon van 9 microtubes met zo min mogelijk materie daaromheen. Microtubes roteren en materie maakt asymmetrisch. De medische wetenschap bekijkt door computertomografie niet alles meer 'statisch'. Men komt tot de ontdekking dat alles dynamisch draait. Kom bij de Nederlandse Ciliopathie Vereniging kijken naar Computer Analyses en Wetenschappelijk Goed Gekeurd Medische Research rapporten over de genezing van alle ciliopathieën.

Cilia kennen sommigen waarschijnlijk alleen van de aanleg van lichaamssymmetrie. De motoriek kan alleen goed aangeleerd worden en in stand gehouden worden door gezonde cilia. Cerebraal zenuwletsel of teruggaande op die van ruggengraat/ wervelkolom/ neuraalbuis is altijd cilialetsel aan het epitheel binnen de lichaamstubes. De Cilipathie Vereniging gebruikt geen noppen op schedels maar geeft andere neurofeedback aan patiënten.

50+ers, die hun cognitieve vaardigheden wilden verbeteren, waren na een oog corrigerende behandeling van 8 weken intelligenter geworden.

Alg of carotenoïde gaat in het lichaam naar waar de behoefte is. Carotenoïde kan op vetten door de bloed/ hersenbarrière heen, maar richt nooit schade aan. Integendeel, alg of carotenoïde herstelt opgelopen schade door farmaceutische medicijnen. De supplementen zijn vaak online internationaal, maar ook al in Nederland bij diverse vitamineshops verkrijgbaar. De patiënt zelf weet dus precies wat hij slikt.

Alle alg of carotenoïden zijn juist heel goed voor kinderen. De thymus, het cilia epitheelorgaan, waaruit zij zijn ontstaan, is bij hen nog aanwezig. De bescherming van deze cilia dient voor de rest van hun leven. Kinderen krijgen door de sterke prikkels van nu, steeds meer defecte cilia. Ouders doen er goed aan om vanaf de geboorte advies van de Ciliopathie Vereniging op te volgen, hoe deze prikkels te verminderen. De cilia van baby's al kunnen het allemaal niet aan, wat wij onnodig aan onze kinderen opdringen. Het is even weten, maar verder geen moeite, om bepaalde gewoontes voortaan te laten. Om niet in het geldverslindende ASD circuit terecht te hoeven komen, moet men al zo vroeg mogelijk weten welke prikkels het ASD-spectrum stimuleren en welke niet. Tevens genetisch bepaald, eenmaal de diagnose 'autistisch disorder' kan in 3 tot 6 maanden verholpen worden door carotenoïd supplementen. Volwassen patiënten met de diagnose hoogbegaafd autistisch en hun omgeving zijn dankbaar voor de alg en carotenoïdbehandelingen.

Veel internationaal research gaat vandaag de dag over het tegengaan met alg of carotenoïden van overgewicht. Een heel bijzonder carotenoïd werkt al binnen een week tegen gewichtsproblemen. Laat u ook orthomoleculair adviseren door de Nederlandse Ciliopathie Vereniging. Zij weet precies welke alg of carotenoïden er op welke manier uit welk voedingsmiddel gehaald kan worden: 'Bio availability' heet dat bij de Internationale Ciliopathie Vereniging. Mensen van allerlei formaat hebben baat bij voeding waar carotenoïd in zit. Geliefde voorbeelden zijn spinazie, pompoen en palmolie.

Nierziekte wordt in Nederland als enige ciliopathie aangeduid. U voor patiëntresultaten het beste contact opnemen met UMC, want informatie over hun ciliopathie is dezelfde die voor alle ciliopathieën geldt. Alleen het UMC geneest uitsluitend met farmaceutische producten en deze hebben altijd bijwerkingen. Nederland staat met de minste ciliopathie erkenning onderaan de wereldlijst, samen met Roemenië en Bulgarije. Nederland als het land dat de farmacie boven de cilia genezingswijze stelt. Alle andere landen, inmiddels in elk werelddeel, voeren wel het alle ziektes bedekkende cilia genezingsbeleid: zie links. Het UMC worstelt nog met vragen over kunstnieraanpassingen. Zelfs daarop heeft deze Nederlandse Ciliopathie Vereniging het antwoord: carotenoïd. Urinewegen / infecties vallen onder weer andere alg of carotenoïdbehandelingen.

Het is verboden voor de complementaire zorg om over kanker te praten. Prostaat- en borstkanker is een opvulling van lumens in epitheelweefsel. Aan kankercellen van alle kankers zitten géén of hooguit zwaar aangedane cilia. Op verzoek kan belangrijke informatie per email worden gegeven over de verschillende scanmethodes op kankers, zoals met contrastvloeistof.